Enthousiaste coördinator naaiatelier gezocht! En meer…

Voor het naaiatelier van Licht op Zuid zoeken wij een enthousiaste coördinator. 

Elke donderdagmiddag komt een groep vrouwen uit allerlei culturen bij elkaar om te (leren) naaien en elkaar te ontmoeten. Het is prachtig om te zien dat deze vrouwen trouw komen en genieten van de ontmoeting en het creatief bezig zijn. Veel vrouwen komen uit een kwetsbare thuissituatie en hebben het niet gemakkelijk. Het naaiatelier biedt hen een plek van ontspanning en een luisterend oor.

We zijn met spoed op zoek naar iemand die de coördinatie van dit naaiatelier op zich wil nemen. Houd je van het omgaan met vrouwen uit andere culturen? Ben je een organisatietalent? Dan is deze taak echt iets voor jou. Als coördinator ben je op donderdagmiddag aanwezig bij het naaiatelier voor ontmoeting en begeleiding. Ervaring met naaien is geen vereiste. Daarnaast pak je de organisatorische zaken op, zoals werven en inplannen vrijwilligers, beheer e-mailadres enzovoort.

Waar: Grote Zaal Maranathakerk
Wanneer: Donderdag van 13.00 tot 15.00 en aanvullende coördinatie vanuit huis. In de schoolvakanties en de maanden juli en augustus is het naaiatelier gesloten.
Startdatum: zo snel mogelijk of vanaf september 2022
Informatie en taakomschrijving: Jorien Weststrate, 06-41346470 /  jorien@nulllichtopzuid.nl

Een financiële vergoeding voor deze taak is mogelijk.

We zien uit naar reactie en ook het delen van deze oproep wordt gewaardeerd.